Het centrum voor flebologie en lasertherapie - De Zuid-Hollandse eilanden
Flebologisch Centrum

Persbericht spataderkeurmerk

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis behaalt opnieuw spataderkeurmerk.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft voor het 6e achtereenvolgende jaar het Spataderkeurmerk ontvangen. Hartenraad, de patiëntenorganisatie voor iedereen met hart- en vaataandoeningen geeft jaarlijks het Spataderkeurmerk aan ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra die aan de kwaliteitscriteria voldoen.

Het Spataderkeurmerk helpt patienten een goed geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg aangeboden wordt. De criteria om het keurmerk te ontvangen zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. De website geeft dit jaar bovendien informatie over de aantallen behandelingen die de behandelcentra doen en de eventuele wachttijd. Jacqueline Leentjes, business unit manager van onder andere Flebologisch Centrum De Zuid-Hollandse Eilanden is trots dat 6 jaar achter elkaar het Spataderkeurmerk behaald is. ‘We gaan voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke zorg voor onze patienten. Het is fijn om dit ieder jaar opnieuw bevestigd te krijgen door de patiëntenvereniging.’

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een eigen flebologisch centrum waar afwijkingen aan het aderstelsel worden behandeld door een gespecialiseerd team. Het flebologisch centrum in de polikliniek in Hellevoetsluis is iedere werkdag behalve woensdag geopend.
Bij het flebologisch centrum zijn verschillende methodes en technieken mogelijk om spataderen te behandelen. Van het afbinden van spataderen tot het laseren van oppervlakkige aderen en het wegspuiten van grotere en kleinere spataderen. Iedere behandeling is op maat gemaakt. De behandelingen zijn poliklinisch en vinden zo nodig onder lokale verdoving plaats. Dit betekent dat de patiënt direct na de behandeling naar thuis terug gaat. De nabehandelingen en controles kunnen zowel in Hellevoetsluis als in Dirksland plaats vinden.

 


 

Contact
Bezoekadres
'Het Nieuwe Weergors'
Vliet 4
3224 HE Hellevoetsluis
Telefoonnummer
(0181) 330150
E-mail
Wij werken samen met het